Martina Aitolehti Miss Helsinki -voittajaksi väitetystä Sofiasta: Äärimmäisen kova kilpailija

31.03.2010 09:32 -

Martina Aitolehden Miss Helsinki -kilpailun finaali järjestetään tänään. Aitolehti ei usko, että sopupelikohu vaikuttaa finalistien sijoitukseen.

Miss Helsinki -kilpailu on ollut kohun keskellä tällä viikolla, kun finalisti Jekaterina Sahiti ilmoitti jättäytyneensä kisasta. Hän väittää, että sijoitukset on päätetty jo etukäteen.

Tosi-tv-tähti Martina Aitolehti kertoi Voicen Heräämössä vieraillessaan omia mietteitään asiasta.

- Totuutta jutussa on sen verran, että Sofia on äärimmäisen kova kilpailija, erikoisen kaunis mimmi. Ei minulla ole tuomareihin mitään sananvaltaa, en ole edes tuomariston puheenjohtajana, Martina sanoi.

Jekaterina Sahiti väitti MTV3:n haastattelussa, että Sofia Ruusila olisi valittu jo etukäteen voittajaksi. Martina ei usko, että väite vaikuttaa Sofian sijoitukseen.

- Se olisi kovin epäreilua Sofiaa kohtaan, jos näin on. En antaisi sen vaikuttaa, koska jutut ovat aina juttuja, Martina totesi.

Aitolehden mukaan Jekaterinan käytös on ikävää muita Miss Helsinki -kilpailijoita kohtaan.

- Huono henki ei ole koskaan hyvästä. Ilmeisesti hän on provosoinut muita kilpailijoita aika rankalla kädellä. Asiat on nyt puhuttu halki ja uskon, että tytöillä on tänään hyvä fiilis.

Kilpailut

Uusimmat