Kuumalla Scandinavian Hunks -ryhmällä kunnianhimoinen haave

06.04.2010 13:15 - Eeva Rajala

Scandinavian Hunks -tanssiryhmä unelmoi tanssimusikaalista Las Vegasissa. Tanssijan ja ryhmän perustajajäsenen Petri "Mauno" Ahosen mukaan unelma Las Vegasista syttyi jo ryhmän alkuaikoina.

- Silloin kun ryhmä perustettiin vuonna 2001, se oli ainoa motivaatio, miksi halusimme lähteä tekemään tätä. Ajatuksena oli, että haluamme tehdä tätä mahdollisimman tyylillä ja niin hyvin kuin osaamme, Mauno kertoo Voicelle.

Hunks-Mauno kertoo, ettei ryhmä vielä alkuaikoina tiennyt, mitä tällaisen unelman saavuttaminen vaatii. Unelmasta ei kuitenkaan ole vieläkään päästetty irti.

- Nyt olemme tehneet sen eteen töitä ainakin viisi vuotta. Olemme lennättäneet Suomeen erilaisia tuottajia katsomaan show'ta ja olemme itse lentäneet palaveeraamaan ja neuvottelemaan asioista, Mauno jatkaa.

Ahosen mukaan muutaman kerran jutun toteutuminen onkin ollut lähellä, mutta sitten on tullut vastaan tuotannollisia isoja asioita ja muita mutkia.

- Työ jatkuu. Saa nähdä, ollaanko ikinä siellä, Mauno naureskelee.

Scandinavian Hunks -tanssiryhmään voi tänään tutustua dokumentin kautta. Nelosella klo 22.00 tulevassa dokumentissa seurataan ryhmän treenejä, kiertuetta ja hotellielämää.

Kilpailut

Uusimmat