Tässä maailman epäseksikkäimmät miehet - katso!

15.04.2010 19:28 -

Maailman epäseksikkäimmät urokset on nyt listattu. Lukijoiden äänestämät miehet ovat monelta alalta. Epäseksikkäimpiin miehiin lukeutuvat monet pettämisestään kiinnijääneet julkkikset.

Lukijat eivät arvosta naistaan pettäneitä miehiä, joten listalle ovat päässeet Sandra Bullockia pettänyt Jesse James sekä Elin Nordegreniä pettänyt golfari Tiger Woods. Tiger Woods saakin ykkössijan lukijoiden äänestyksessä kaikkein epäseksikkäimpänä. 

Listalla komeilee lisäksi miehiä, joilla ei ole mitään käytösongelmia, mutta he eivät onnistu kääntämään lukijoiden päitä ulkonäöllään. Tähän listaukseen ovat päässeet muun muassa Paavi Benedictus XVI, näyttelijä Mel Gibson ja koomikko Jeff Dunham.

Miehen puolikkaat -sarjan näyttelijä Charlie Sheen ei ole lukijoiden mieleen, mutta ei sitä ole myöskään toimintatähti Steven Seagal. Nämä miehet eivät tunnetusti ole mitään puhtaita pulmusia.

Menestynyt Avatar-leffan ohjaaja James Cameronkaan ei välty joutumasta ikävälle listalle epäseksikkäimpien joukkoon, vaikka karismaa olisikin.

Katso koko lista täältä. (The Phoenix)

Kilpailut

Uusimmat