24-tähden pitkä ryyppyreissu vei miehen katutasoon - katso kuvat

18.04.2010 19:32 -

Näyttelijä Kiefer Sutherland käytti aikaansa hyvin eri tavalla, kuin miten hänen roolihahmonsa Jack Bauer 24-televisiosarjassa käyttää. The sun on koonnut tietoja ja kuvia hahmottamaan 43-vuotiaan näyttelijän ryyppyreissua.

Miehen sekoiluja voi lehden listauksesta tarkastella samalla tavalla, miten 24-sarjan tapahtumat etenevät. Kaikki alkoi keskiviikkona klo 22.40...

Kanadalaisnäyttelijä havaittiin ensimmäisen kerran The Covent Garden -hotellin edustalla ystäväänsä odotellen. Muutamaa tuntia myöhemmin mies oli nähty hotellin baarissa. Hänellä oli ollut pöydällä viisi tyhjää viinilasia ja hänen kuultiin tilaavan lisää.

Seuraavan kerran Sutherland on bongattu kahden aikaan yöllä. Hän oli mennyt Stringfellows-nimiselle sylitanssiklubille. Sutherland oli käyttäytynyt siellä naurettavalla tavalla, tanssien hullunkurisesti ja huudellen tyhmyyksiä.

Yöllä kello 3.35 ravintolan järjestysmies oli tuuppinut sammuneen, tatuoituvartaloisen Sutherlandin ylös ja kantanut hänet autoonsa.

Vain hetkeä myöhemmin tuimailmeiset vartiointimiehet olivat alkaneet valvoa miehen touhuja ja tähti toimitettiin takaisin hotellilleen. Paidannapit avonaisena Sutherland astui ulos autosta ja kaatui maahan naureskellen. Tämä tapahtui neljän aikaan aamuyöstä.

Viimeisen kerran Kiefer Sutherland bongattiin torstaina aamupäivällä. Hän istui toipumassa hotellin ulkopuolella savuketta poltellen ja silmät hieman harottaen.

Katso kuvat kännisestä näyttelijästä täältä! (The Sun)

Kilpailut

Uusimmat