Näin matkatoimiston asiakkaat ovat suhtautuneet tuhkakaaoksen poikkeustilanteeseen

19.04.2010 18:35 -

Aurinkomatkatkin on aloittanut asiakkaidensa kuljettamisen muun muassa busseilla pois lomakohteista Islannin tulivuoren purkauksen aiheuttamien lentorajoitusten vuoksi. Tiedottaja Tuomo Meretniemen mukaan asiakkaat ovat ymmärtäneet hyvin lentoliikenteen poikkeustilanteen.

Asiakkaat ovat Meretniemen mukaan olleet pääsääntöisesti positiivisia.

- Kaikki ymmärtävät, jos ei voida lentää. Silloin ei ole paljoa muita vaihtoehtoja, kuin bussit. Ennusteet näyttävät hieman paremmalta. Jos tilaisuuksia tulee, että lentämällä päästään niin sehän on tietenkin se ensimmäinen vaihtoehto.

Pääsääntöisesti Aurinkomatkat kuljettavat asiakkaita Suomeen siinä järjestyksessä, kuin heidän olisi pitänyt muutenkin palata lomaltaan kotiin.

- Ensimmäiseksi tulevat ne, joiden loman olisi pitänyt päättyä jo viime perjantaina. Sen jälkeen ne, joiden loman olisi pitänyt päättyä lauantaina ja sitten sunnuntaina, Meretniemi kertoi.

Hän lisäsi, että poikkeustilanteissa järjestelyt eivät kuitenkaan toteudu täydellisesti.

- Tietenkin tarve hankintaa käytetään siinä, että ne joiden lääkkeet ovat esimerkiksi loppu tai on lapsiperheitä tai vanhuksia, niin tällaiset yleisinhimilliset periaatteet otetaan huomioon, Meretniemi kertoi.

Kilpailut

Uusimmat