Paluun tehnyt Raptori opettaa 'ilmanussinta'-tanssia – katso!

21.04.2010 09:52 - Eeva Rajala

90-luvun suosittu rap-ryhmä Raptori kuvasi viime viikolla uutta musiikkivideotaan. Videon kuvauksissa poppoo innostui opettamaan myös monille tuttua koreografiaa.

Etenkin yhtyeen jäsenellä Izmolla on aikoinaan ollut näyttävän näköiset koreografiat keikoilla. Tanssityylin nimenä voidaan pitää esimerkiksi "ilmanussintaa", sillä se kuvaa liikkeitä parhaiten. Kyseessä on Oi Beibi -hittibiisin koreografia.

Raptorin mukaan koreografioita ei muuteta mihinkään suuntaan. Bändin jäsen Kaivo sanoo Voicelle, ettei hyvää ja ehjää kannata muuttaa.

Raptori on julkaissut Oi Beibi 16 -remiksin vanhasta hitistään. Viime viikolla kuvattu musiikkivideo näytetään Heräämössä huomenna torstaina kello 7.10 ja 9.10. Samalla Raptori nähdään vierailemassa Heräämössä kello 9 alkaen.

Raptori tekee paluukeikkansa Burleski Clubilla Helsingissä. Liput keikalle maksavat kymmenen euroa ja niitä voi kysellä Tiketistä. Burleski Clubin paluukeikan lisäksi yhtye nähdään myös muun muassa The Voice Juhannus Himosfestivaalilla. Raptori julkaisee toukokuussa myös Sekoelma-nimisen kokoelman.

Treenaa Raptorin koreografiaa alla olevan videon avulla.

Kilpailut

Uusimmat