Madeleinen kihlattu puolustautuu pettämiskohussa

22.04.2010 07:14 - Eeva Rajala

Tällä viikolla prinsessa Madeleinen kihlatulle on ilmestynyt salarakas. Nyt kihlattu Jonas Bergström on ensimmäisen kerran avannut suunsa asiasta.

Jonas on ilmoittanut lyhyesti ruotsalaiselle Svensk Damtidining -lehdelle, että tapausta kommentoidaan jossain vaiheessa. Mies kertoi samalla, ettei muista tavanneensa kyseistä "salarakasta" Åren reissultaan.

Norjalainen Se og hør -lehti kertoi tällä viikolla norjalaisesta Tora Uppstrøm Bergistä, 21-vuotiaasta urheilijatytöstä, joka olisi viettänyt yhteisen yön Jonaksen kanssa vuosi sitten.

Samaan aikaan Ruotsin hovi kiirehtii kommentoimaan, että Madeleine ja Jonas ovat edelleen yhdessä. Madeleinen ja Jonaksen häät on ainakin tältä vuodelta peruttu. Ruotsissa puhutaan laajasti, miten suhdekriisi on nyt entisestään syventynyt salarakkaan ilmaantumisen jälkeen.

Olkoon asia miten tahansa, Jonas päätyy tässä tilanteessa kuitenkin syylliseksi. Expressenin haastatteleman valtiotieteilijän mukaan Madeleine saa sympatiat. Ruotsin kuningashuoneen on siis turha pelätä kannatuksen laskua.

Kilpailut

Uusimmat