Madeleinen kihlatulla hikiset paikat – kuningas raivona

23.04.2010 07:33 - Eeva Rajala

Eilen uutisoitiin siitä, että prinsessa Madeleine ja hänen kihlattunsa Jonas Bergström menevät pariterapiaan selvittelemään asioitaan. Ruotsin kuninkaalle tämän ei näytä riittävän.

Ruotsissa kohistaan nyt siitä, miten raivoissaan kuningas Kaarle Kustaa on Madeleinen kihlatulle. Expressen-lehden tietojen mukaan kuningas vaatii Jonasta kertomaan totuuden tuoreimmista suhdekohun käänteistä.

Kaarle Kustaa järjesti pari päivää sitten perhekokouksen, jossa Madeleine sai selventää tilannetta. Hovin tiedottajalle on kuninkaalta tullut viesti, ettei suhdeasioiden tilaan kommentoida suuntaan tai toiseen. Tiedotuspäällikkö onkin moneen otteeseen ilmoittanut Madeleinen ja Jonaksen olevan edelleen pari, joka tarvitsee nyt rauhaa.

Jonaksen väitetään pettäneen Madeleinen norjalaisen urheilijatytön kanssa. Salarakas ilmaantui julkisuuteen viikon alussa ja väitti viettäneensä yhteisen yön Jonaksen kanssa noin vuosi sitten.

Saa nähdä, pystyvätkö Madeleine ja Jonas selvittämään asiansa ennen lauantaita. Tuolloin Madeleine lähtee Yhdysvaltoihin edustustehtäviin. Vajaan kuukauden ero toisistaan voi tehdä pariskunnalle joko hyvää tai huonoa.

Kilpailut

Uusimmat