Madeleinen ex-sulhasella toinenkin salarakas

03.05.2010 07:14 - Eeva Rajala

Ruotsin prinsessa Madeleinen ex-kihlattu on jälleen otsikoissa - nyt uuden syrjähypyn takia. Se & Hör -lehti kertoo nyt, että Jonas Bergström petti Madeleinea myös tämän vuoden pääsiäisenä.

Pääsiäisjuhlat ovat siis totaalisesti koitumassa Jonaksen kohtaloksi. Lehdet ovat tässä kuussa uutisoineet, miten mies petti Madeleinea Tora-nimisen norjalaistytön kanssa toissapääsiäisenä. Tämän vuoden pääsiäisenä vieressä on Se & Hör -lehden mukaan ollut 24-vuotias tummaverikkö nimeltä Lisa.

Lehti oli saanut yhteyden kyseiseen naiseen, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa millään tavalla. Hän oli kuitenkin inttänyt lehden toimittajalta, kuinka paljon tämä tietää asiasta. Nainen oli myös sopinut tapaavansa toimittajan, mutta Lisasta ei olekaan kuulunut sen jälkeen.

Voi olla, että pettämiskohu laajenee entisestään. Lehden lähde, joka kertoo olevansa hyvin lähellä pohjoismaisia hoveja, kertoo median tuntevan vain puolet kaikista Madeleinen ex-kihlatun syrjähypyistä. Tosin Tiger Woodsiin on vielä matkaa. Suomessa asiasta kertoo Iltalehti.

Kilpailut

Uusimmat