Antero Mertaranta MM-kisojen selostajakohusta: Perverssiä

03.05.2010 10:02 -

Selostajalegenda Antero Mertaranta paljasti tänään YleX:n haastattelussa, ettei aio siirtyä jääkiekon MM-kisojen mukana MTV3:n selostajaksi. Mertarannan mukaan keskustelu on jopa hieman perverssiä.

Antero Mertaranta kommentoi ensimmäisen kerran mahdollista selostajapestiään jääkiekon MM-kisoissa.

- Olen johdonmukaisesti kieltäytynyt tästä keskustelusta, koska musta tämä kysymys on naurettavuudessaaan huikea ja näin ollen vastaan, että minulla ei ole mitään tekemistä sen sopimuksen kanssa. Mulla on Yleisradion kanssa sopimus, toisin sanoen en omista jääkiekkomaajoukkueen oikeuksia. En ole siirtymässä yhtään minnekään, Mertaranta sanoi.

Mertarannan fanit ovat olleet järkyttyneitä ajatuksesta, ettei letkautuksistaan tunnettu mies selostaisikaan jääkiekon MM-kisoja. Esimerkiksi Facebookissa Jääkiekon MM-kisat ei ole mitään ilman Antero Mertarantaa -nimiseen ryhmään kuuluu jo yli 62 000 ihmistä.

Antero Mertaranta paljasti olevansa hieman kiusaantunut ympärillään vellovasta kohusta.

-Se tässä hieman kiusaakin, että eihän tässä nosteta muidenkaan ihmisten osalta tällaista esiin. Joku selostaa mäkihyppyä, joku jääkiekkoa, joku jalkapalloa ja niitä tapahtuu kaikkialla. Totta kai ajatuksena se, että osa siitä työstä mitä on tehnyt, on mennyt perille, on ihan positiivista. Mutta edelleen tämä keskustelu on aavistuksen verran perverssillä linjalla, Mertaranta kommentoi.

Kilpailut

Uusimmat