Matti Vanhanen viestittelykohusta: Vaihdoimme informaatiota

08.05.2010 09:35 -

Iltalehti uutisoi eilen pääministeri Matti Vanhasen olleen tiiviissä sähköpostiyhteydessä taiteilija-kirjailija Katariina Sourin (entinen Kata Kärkkäinen) kanssa. Vanhanen painotti nyt Ilta-Sanomille, että sähköpostittelu on ollut ainoastaan informaation vaihtoa koskien oikeudenkäyntitapauksia.

- Yksityisyydensuojan osalta Suomessa on tällä hetkellä kaksi merkittävää oikeudenkäyntiä. Toinen on Korkeimmassa oikeudessa oleva oma juttuni ja hänellä erityyppinen, mutta erittäin merkittävä hovioikeuden ratkaisu. Olemme vaihtaneet informaatiota näihin liittyen, Vanhanen kertoi Ilta-Sanomille

Lehden mukaan viestittelyn toinen osapuoli, Katariina Souri on järkyttynyt koko tapauksesta ja kertonut lähipiirilleen, ettei jupakassa ole mitään perää. Myös hän painottaa, että sähköpostikeskustelut ovat koskeneet molempia koskevia yksityiselämään liittyviä oikeudenkäyntitapauksia.

Pääministeri ja Souri tapasivat toisensa kasvokkain ensimmäistä kertaa tällä viikolla Sourin näyttelyn avajaisissa. Vanhanen ehti kuitenkin käväistä tilaisuudessa kiireidensä takia vain nopeasti.

Kilpailut

Uusimmat