Miss USA:n yllättävä tausta - voittanut myös tankotanssikisan!

18.05.2010 08:31 -

Las Vegasissa käydyn Miss USA -kauneuskilpailun voittajaksi viime sunnuntaina selvisi muslimisyntyinen nainen, 24-vuotias Rima Fakih. Kaunottaren menneisyydestä on kuitenkin paljastunut värikkäitä asioita, jotka ovat aiheuttaneet suurta kohua.

Rima Fakih on voittanut ennen Miss USA -titteliään tankotanssikilpailun Detroitissa vuonna 2007. Daily Mailin julkaisemissa kuvissa Fakih esiintyy väkijoukolle lavalla strippaajien käyttämää tankoa vasten tanssien. Tanssiessaan naisella on yllään vaaleanvihreä toppi, punaiset hotpantsit ja korkokengät.

Eräässä kuvassa kaunotar poseeraa kameralle rinnuksiin tungetun rahatukun kera. Naisen kerrotaan voittaneen tankotanssillaan useita palkintoja, joiden joukossa on ollut muun muassa aikuisten leluja ja oma strippaustanko.

Rima Fakih on ensimmäinen muslimisyntyinen nainen, joka on selvinnyt Miss USA -kilpailun voittoon. Kilpailussa hänen kannattajansa olivat pukeutuneet Fakihin kuvalla varustettuihin t-paitoihin. Selkäpuolella olevassa tekstissä sanottiin, että hänen kauneutensa vie huomion ja naisen luonne vie sydämen.

Katso tuoreen Rima Fakihin kuvia Miss USA- ja tankotanssikilpailuista täältä! (Daily Mail)

Kilpailut

Uusimmat