Suomalainen miespornotähti vinkkaa: Älä tee tätä mokaa sängyssä

01.06.2010 15:20 -

Kotimainen erotiikka-alan moniottelija Anssi Viskari, alias Mr. Lothar on ehtinyt vuosien saatossa tutustua varsin hyvin vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Mies kertoi Voicelle, mitä petipuuhissa ei kannata ainakaan tehdä.

Mr.Lothar kertoi, että sänkyyn naisen kaataessaan kannattaa ottaa huomioon, ettei ole tiettyjä temppuja, jotka automaattisesti toimisivat kaikkien kumppaneiden kanssa.

- Jokainen nainen on yksilö ja kukaan ei toimi samalla kaavalla. Se on paha moka, jos luulet että sinulla on äärettömän hyvä jippo joka toimii mukamas kaikkiin naisiin, koska se ei toimi kuitenkaan. Toisen käytöstä täytyy lukea.

Mr.Lothar myöntää, että naisen iskemisessä hänen kohdallaan uravalinta auttaa monessa tapauksessa paljon. Miekkosen mukaan kaikkien miesten kannattaa kuitenkin muistaa muutama perusseikka, jolla pääsee jo pitkälle vastakkaista sukupuolta valloittaessa.

- Normaalille jannulle ensivaikutelma on tietysti tärkein. Kannattaa käydä joka aamu suihkussa ennen liikenteeseen lähtöä ja liikkua muutenkin suhteellisen siistinä, se auttaa jo todella paljon. Vaikka sanotaankin naisten rakastuvan renttuihin, totuus on se, että kyllä ne lähtevät mieluummin siistin miehen matkaan.

Kilpailut

Uusimmat