Sinkkuelämää-tähti leikkasi kutrinsa lyhyeksi polkaksi - katso

02.06.2010 09:00 -

Sinkkuelämää 2 -elokuva on saanut ensi-iltansa ympäri maailmaa, ja neljä päätähteä matkustivat leffan ensi-iltaan Tokioon. Naiset edustivat taas tyylikkäinä, ja joukon vaaleaverikko oli päivittänyt myös hiustyylinsä Japanin ensi-iltaan.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattral sekä Cynthia Nixon saapuivat Japaniin maanantaina, ja pääsivät jo silloin kameroiden eteen kuvattaviksi. Tiistain ensi-illassa naisnelikko näyttäytyi taas upeissa asuissa, ja Cattral yllätti uudella hiustyylillään.

Vielä maanantai-iltana naisella oli nimittäin olkapäille ulottuvat vaalet kutrit, mutta tiistaina Cattral esitteli suoristettua polkkatukkaansa. Näyttelijätär oli myös leikannut kevyen otsatukan.

Tokion ensi-illassa Parkerilla oli päällään Vivienne Westwoodin upea kukkamekko, ja Cattral luotti Naeem Khaniin, jonka luomus hänellä oli päällään myös New Yorkin ensi-illassa.

Nixonilla oli yllään  Calvin Kleinin yksinkertainen, musta mekko. Davis oli yllättävän paljon roolihahmonsa Charlotten henkinen kullankeltaisessa, tyttömäisessä mekossaan ja Christian Louboutinin hopeisissa korkokengissä.

Katso kuvat Sinkkuelämää-tähdistä Tokion ensi-illasta täältä. (DailyMail)

Kilpailut

Uusimmat