Laura Malmivaara esiintymispelosta: Viimeksi maanantaina oli aivan paniikissa

02.06.2010 14:30 - Eeva Rajala

Monet, kokeneetkin näyttelijät kärsivät aika ajoin esiintymispelosta. Yksi heistä on uutta Peili-ohjelmaa juontava näyttelijä Laura Malmivaara.

Malmivaara kertoi Voicelle jännittäneensä esiintymistä juuri tällä viikolla. Kyseessä oli ensi-ilta lauluproduktiolle, missä hän oli tehnyt Maija Kaunismaan kanssa uusia kappaleita.

- Olin keskittynyt siihen, etten pilaa niitä kahta ensimmäistä biisiä jännittämällä. Mutta menin ihan paniikissa lavalle. Olin kuitenkin ihan lungisti, ettei kukaan huomaisi sitä. Jännittäminen ei lopu koskaan, Laura kertoo Voicelle.

Euforinen tunne tulee sitten, kun jännityksen ja paniikin yli pääsee. Malmivaaran mukaan hänellä jännittäminen kestää juuri sen pari, kolme biisiä, jonka jälkeen hän havahtuu havainnoimaan ympärillä tapahtuvia asioita.

Malmivaara on tehnyt yhden levyllisen musiikkia vuonna 2005. Hän toivoo, että saisi edelleen tehdä musiikkia, sillä laulaminen on hänelle henkireikä.

- Jostain syystä tällä hetkellä on hirveä into laulaa. Rakastan laulamista. Se on minulle sellainen asia, joka hivelee sielua ja yritän pitää sen mukana tässä kaiken työn keskellä, Laura jatkaa.

Kilpailut

Uusimmat