Happipulloja ja kiropraktikko – Gunnareilta 64-sivuinen vaatimuslista keikkajärjestäjälle

03.06.2010 07:47 - Eeva Rajala

Guns N' Roses on kenties yksi vaativimmista bändeistä, mitä tulee takahuoneen vaatimuslistaan eli raideriin. Ilta-Sanomat on saanut käsiinsä tiedon, mitä kaikkea Axl Rose vaatii omaan yksityiseen takahuoneeseensa.

Koko bändin 64-sivuiselta vaatimuslistalta löytyy jos jonkinnäköistä juotavaa, muun muassa kallista shampanjaa, vodkaa ja erilaisia oluita. Vaatimusten erikoisimmasta päästä on kuitenkin muun muassa neljä happipulloa, jotka bändi vaatii keikkajärjestäjältä.

- Lisäksi paikalla tulee koko ajan olla päivystämässä lääkäri, kiropraktikko, hieroja sekä pianonvirittäjä, Gunnarit Suomeen tuovan keikkajärjestäjä Kalle Keskinen kertoo Ilta-Sanomissa.

Axl Rose vaatii listalla monia tarvikkeita, joita ei edes saa Suomesta. Tavaroiden kerääminen aloitettiinkin Keskisen mukaan heti, kun lista saatiin. Hän kertoo, että lähes kaikki vaadittu saadaan kasaan, mutta joitain tuotteita ei tällaisella aikavälillä ehditä tilaamaan.

Axl Rosen mukaan muiden Gunnari-miesten vaatimukset eivät kuitenkaan ole kovin yllättäviä. Suurten maailmantähtien, kuten Metallican, Cherin ja 50 Centin, raidereista löytyy jos jonkinlaisia outouksia.

Esimerkiksi Cher tahtoo aina takahuoneeseen erillisen huoneen kaikille peruukeilleen. 50 Cent halusi muun muassa Suomessa käydessä lentokentälle sekä limusiinin, luksusbussin että hummerin, jotta voi sitten valita niistä, minkä sinä päivänä haluaa autokseen.

Kilpailut

Uusimmat