Nykyajan Maija Poppanen ja vaikuttava Michael Caine - tässä viikon ensi-illat

04.06.2010 12:50 - Eeva Rajala

Tällä viikolla elokuvafanit ovat saaneet nauttia jo keskiviikkona ensi-iltansa saaneesta Sinkkuelämää 2 -elokuvasta. Tänään elokuvateattereihin saapuu myös draamaa ja komediaa.

Toimintadraamajännityselokuva Harry Brown kertoo miehestä, joka on ex-sotilas ja päätynyt leskeksi. Harry asuu levottomassa lähiössä Lontoossa, missä nuoriso- ja huumerikollisuus kasvaa nopealla tahdilla. Väkivaltaisten tapahtumien jälkeen Harry päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä siivotakseen alueen. Elokuvassa nähdään Michael Caine.

Elokuvatraileri: Filmtrailer.com

Fantasia-komediaelokuva Nanny McPhee ja suuri pamaus kertoo lastenvahti Nannystä, joka huomaa erään ahdistuneen nuoren äidin. Äidin lapset käyvät sotaa samalle farmille muuttanutta kaupunkilaisserkkuaan vastaan.

Uuden ajan Maija Poppanen, Nanny McPhee käyttää taikavoimiaan antaakseen vallattomille lapsille viisi uutta opetusta. Elokuvassa nähdään Emma Thompson ja Maggie Gyllenhaal.

Romanttinen draama Sinkkuelämää 2 sai ensi-iltansa jo keskiviikkona. Elokuva tarjoaa Sinkkis-faneille muotia, hauskanpitoa ja mikä tärkeintä ystävyyttä. Elokuvassa nelikko matkaa Lähi-idän Abu Dhabiin, jossa kaikki eivät mene ihan suunnitelmien mukaan. Mutta tärkeintähän on vain päästä jonnekin tyttöjen kesken.

Kilpailut

Uusimmat