Kokaiinia vuosikymmenet nuuskinut kasaritähti: Olen onnekas, että nenäni on vielä tallella

08.06.2010 12:50 -

80-luvulla suursuosiota nauttinut jenkkilaulajatar Belinda Carlisle on myöntänyt käyttäneensä kokaiinia 30 vuoden ajan. Tätä nykyä raitis artisti kertoo olevan suorastaan ihmeissään siitä, että hänen nenänsä on enää tallessa.

- Olen todella onnekas, että selvisin pitkästä päihdekoukustani vahingoittumattomana. Saan olla kiitollinen siitä, että kokaiinisekoilujeni jälkeen minulla on vielä nenä.

51-vuotias laulaja myöntää, että vuosikymmeniä kestänyt sekoilu on vaikuttanut hänen muistiinsa. Carlislen mukaan raitistumisen myötä hän on kuitenkin alkanut muistaa asioita, tätä hän ei vielä olisi jokunen vuosi sitten osannut kuvitellakaan. Lopullisen pisteen päihteiden käytölle oli pistänyt hänen poikansa.

- Ajattelin kuinka kamalaa olisi, jos kuolisin yliannostukseen ja poikani joutuisi lukemaan siitä lehdestä. Se tuhoaisi hänen elämänsä.

Alun perin Belinda Carlisle tuli tunnetuksi 80-luvun alussa The Go-Go's -tyttöbändin riveissä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen laulaja siirtyi soolouralle ja saavutti suosiota muun muassa Heaven Is A Place On Earth ja Circle In The Sand -hiteillään.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat