Daniel Westling hurmannut ruotsalaiset - etenkin naiset

10.06.2010 07:33 - Eeva Rajala

Tuore ruotsalaiskysely paljastaa, että etenkin naiset suhtautuvat tulevaan prinssiin, Daniel Westlingiin, hyvin myötämielisesti. Kyselyn perusteella peräti 70 prosenttia ruotsalaisista uskoo, että Daniel hoitaa prinssipestinsä hyvin tai erinomaisesti.

Iltapäivälehtien mukaan Danielin suosiota selvittivät ruotsalaislehti Expressen yhdessä Demoskop-tutkimuslaitoksen kanssa. Tutkimuslaitoksen johtajan mukaan Danielin saama tuki on yllättävänkin vahva, vaikkeivät ihmiset miehestä kovin paljon tiedä.

Yksi suuren suosion syy on eittämättä se, että Ruotsissa tuleva aviopari, kruununprinsessa Victoria ja Daniel, ovat suuressa nosteessa juuri lähestyvien kesähäidensä takia. Viestinnän asiantuntija Isabel Runebjörk kertoo Expressen-lehdessä Danielin vahvuutena olevan miehen aitous. Daniel on alusta asti ollut julkisuudessakin oma itsensä. Prinsessa Victorian mukaan mies on luotettava, kiltti ja huolehtivainen.

Vickanin ja Daniel häitä tanssitaan ensi viikon lauantaina 19. kesäkuuta. Häiden jälkeen ruotsalaisten oma kultapoika Daniel tunnetaan nimellä prinssi Daniel, Länsi-Götanmaan herttua.

Kilpailut

Uusimmat