Vahva uskomus: Kruununprinsessa Victoriasta äiti hyvin pian

11.06.2010 07:52 - Eeva Rajala

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja Daniel Westling häihin on enää kahdeksan päivää aikaa. Ilta-Sanomien mukaan Ruotsissa on nyt lähdetty spekuloimaan, missä vaiheessa hovi ilmoittaa avioparin vauvauutisista.

Aftonbladet-lehden hovitoimittaja uskoo, että pariskunta ryhtyy vauvantekotoimiin heti miten, sillä kummatkin ovat halunneet lasta jo pitkään. Aika ei vain ole ollut kypsä. Hovitoimittaja Jenny Alexandersson kertoo, että etenkin Victoria on joutunut odottamaan lapsen saamista kauan.

Hovitoimittajan mukaan avioparin uusi koti Hagan linna on loistava kasvuympäristö pariskunnan lapsille. Lisäksi Vickan ja tuleva prinssi Daniel suovat lapsilleen todennäköisesti mahdollisuuden käydä yleisessä koulussa opiskelunsa. Näin tekivät myös Vickanin vanhemmat vuosia sitten.

Häiden jälkeen Victorian pitää vain kestää häneen kohdistuvat paineet, eikä stressata asiasta liikaa. Hänen vanhempansa saivat hänet noin vuosi häidensä jälkeen ja tämä saattaa olla Victorian mielessä häiden jälkeen.

- Tietysti Victorialla on paineita raskauden suhteen. Ei ole muiden asia neuvoa, milloin heidän pitäisi hankkia lapsia, hovitoimittaja Alexandersson kertoo Aftonbladetissa.

Kilpailut

Uusimmat