Lehti: Vanhasen ja Mertalan suhteessa aikalisä

14.06.2010 07:48 - Eeva Rajala

Ilta-Sanomien tietojen mukaan pääministerin paikkansa kohta jättävä Matti Vanhanen ja Sirkka Mertala ovat ottaneet aikalisän suhteessaan. Heitä ei ole nähty yhdessä julkisuudessa yli kahteen kuukauteen.

Lehden tietojen mukaan pariskunta ei ole ollut toistensa kanssa tekemisissä moneen päivään. Media kiinnostui Vanhasen ja Mertalan suhteen kunnosta huhtikuussa, kun pariskuntaa ei nähtykään yhdessä diplomaattipäivällisillä. Tämän jälkeen syntyi kohu, miksei Mertala matkaa Vanhasen kanssa Pohjoismaiden pääministerikokoukseen.

Voi olla, että pariskunnalla on pattitilanne asumisen suhteen. Ilta-Sanomien mukaan Vanhanen ei halua muuttaa Nurmijärveltä pois. Mertala asuu lastensa kanssa Espoossa. Lehdessä uumoillaan, ettei Mertala voi vielä vuosiin muuttaa Espoosta pois, sillä lapset käyvät siellä kouluaan.

Vanhanen toi kihlattunsa ensimmäisen kerran julkisuuteen vuoden 2008 maaliskuussa, kun he olivat yhdessä Emma-gaalassa. Pariskunta meni kihloihin vuosi tämän jälkeen ja tanssivat vielä viime vuoden lopulla Linnan juhlissa iloisissa tunnelmissa.

Kilpailut

Uusimmat