Kruununprinsessa Victorialla ja Danielilla erikoinen häälahjalista

15.06.2010 08:55 - Eeva Rajala

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja tulevan prinssi Danielin häälahjalista eroaa monien hääparien listasta. Taisi pariskunta arvata oikein, että lahjoja virtaa heille muutenkin.

Iltalehden mukaan pariskunnan oma häälahjalista ammottaa tyhjyyttä. He eivät ole pyytäneet lahjaksi mitään. Sen sijaan heille on virrannut lahjoja ympäri maailmaa. Hääpari on itse pyytänyt, että lahjojen sijaan hääsäätiö saisi lahjoituksia. Säätiö toimii lasten ja nuorten hyväksi ja jakaa tukea muun muassa koulutukseen ja tutkimukseen.

Ruotsin hallitus ja valtiopäivät on lahjoittanut hääparille 30 000 euron astiaston, missä on 1 000 osaa. Ruotsalaiskunnilta on lahjaksi tullut muun muassa kunniajäsenyys, puuhevonen ja oma aukio.

Suomesta Reino- ja Aino-kenkiä valmistavan tehtaan toimitusjohtaja lahjoitti ennakkoon viime vuoden puolella pinkit Reinot sekä Vickanille että Danielille.

Suomessa onnentoivotuksia hääparille voi käydä kirjoittamassa Ruotsin suurlähetystössä. Onnittelukirja on auki huomisesta keskiviikosta perjantaihin saakka. Hääpari vihitään lauantaina.

Kilpailut

Uusimmat