Johanna Tukiainen kritisoi Ilkka Kanervan tekstiviestisekoilua

15.06.2010 17:21 -

Kohublondi Johanna Tukiainen, joka tuli tunnetuksi tekstiviestikohustaan silloin ulkoministerinä toimineen Ilkka Kanervan kanssa, on nyt kommentoinut Kanervan viimeisintä tekstarikohua. Tukiainen ihmettelee myös Kanervan puolison Elina Kiikon pysymistä miehen rinnalla.

Kohublondi on hämmästynyt siitä, että Kanerva ei tunnu ottavan opiksi virheistään viitaten miehen viimeisimpään tekstarikohuun 16-vuotiaan tytön kanssa.

- En olisi uskonut, että vielä ulkoministerin virkansa menettämisen jälkeen Kanerva vieläkin toistaa samoja vanhoja virheitään. Luulen että Kanervalla on pakkomielle tekstiviesteihin, enkä epäile yhtään sitäkään, etteikö hän olisi tiennyt tekstareiden kohteen olevan 16-vuotias tyttö, Tukiainen kirjoittaa Seiskan blogissaan.

Tukiainen kirjoittaa myös ihmettelevänsä sitä, miten Kanervan avopuoliso jaksaa jatkuvia tekstailuja sekä median ryöpytystä. Kohujulkkis ottaa esiin myös sen, miten häntä kohdeltiin Kanerva-kohun aikana.

- Olen edelleen sitä mieltä, että naiset näyttävät antavan anteeksi pettämisen ja muut miesten mokailut helpommin kuin mitä miehet tekevät naiselle. Minun tapauksessani media syyti paljon propagandaa, minusta yritettiin tehdä suorastaan prostituoitua, Tukiainen kirjoittaa.

Kohublondin mukaan häntä syytettiin kohtuuttomasti hänen ja Kanervan skandaalista, sillä skandaalit tuntuvat Tukiaisen mukaan vain uusiutuvan Kanervan kohdalla.

Lähde: Seiska

Kilpailut

Uusimmat