Stanley Cup -mestari Niemi juhlahumusta: Vessaankaan ei ole päässyt ilman turvamiehiä

16.06.2010 08:13 - Eeva Rajala

Suomalainen NHL:n Stanley Cup -mestari Antti Niemi on ottanut kaiken irti mestaruuden juhlinnasta. Mies kertoo Ilta-Sanomille, että onnittelevia ihmisiä on ollut joka paikassa huikea määrä.

- Ravintolassa vessaankaan ei ole päässyt ilman turvamiesten apua. Ja aamulla kun ollaan joskus kahdeksan, yhdeksän maissa tultu ulos baarista, niin ihmisiä on ollut ihan pirusti ulkopuolella odottamassa, Niemi kertaa.

Ihmisiä löytyi järkyttäviä määriä myös katujen varsilta, kun voitokas Chicago Blackhaws kiersi kotikaupunkinsa keskustaa mestaruusparaatissa voittonsa jälkeen. Kannustamaan oli saapunut huikeat kaksi miljoonaa ihmistä.

- Miten voi olla niin paljon ihmisiä? Kaksi miljoonaa? Suomessa on viisi miljoonaa asukasta. Se oli jotain ihan... en oikein edes tiedä, Niemi hämmentyy.

Mestareilla on nyt koittanut kesäloma ja Antti Niemi suuntaa seuraavaksi nokkansa kohti juhannukseen valmistautuvaa Suomea. Suunnitelmissa on seurata muun muassa jalkapallon MM-kisoja ja jos vaikka kesämökin itselleen hankkisi.

Kilpailut

Uusimmat