Seksikäs näyttelijätär otti tatuoinnin Mickey Rourken kunniaksi

16.06.2010 09:37 -

Näyttelijätär Megan Fox näytteli yhdessä Mickey Rourken kanssa elokuvassa Passion Play. Näyttelijät ystävystyivät kuvauksissa siinä määrin, että 24-vuotias Fox otti tatuoinnin kunnioittaakseen Rourkea.

Fox on tullut tunnetuksi niin elokuviensa kuin seksikkään ulkomuotonsa myötä. Jonah Hex -elokuvassa pian nähtävä Fox teki edellisen elokuvansa Rourken kanssa, ja kertoi MTV:n haastattelussa rakastavansa miestä hyvin paljon.

- Mickey on niin kaunis, uskomaton ihminen. Hän on niin aito ja kiltti ja niin lahjakas. Minä vain rakastan häntä kuollakseni, Fox kertoi MTV.comille.

Kaunotar kertoi haastattelussa myös jankanneensa Rourkelle, että tämän tulisi hankkia pian lapsia. Fox sanoi, että Rourkesta tulisi uskomaton isä.

Näyttelijätär bongattiin viime kuussa poikaystävänsä Brian Austinin Greenin kanssa rannalla, ja samalla Foxin uusi tatuointi paljastui. Kaunotar kertoi, että uusi tatuointi on otettu Rourken kunniaksi.

- Otin itseasiassa tatuoinnin, joka on vähän niin kuin hänen kunniakseen. Se on kyljessäni. En tiedä onko sitä valokuvattu vielä, mutta olen varma, että se tulee ilmi jossain vaiheessa, Fox sanoi.

Foxin kyljessä olevassa tatuoinnissa lukee 'Those who danced were thought to be insane by those who could not hear the music' eli tanssivien ajateltiin olevan hulluja niiden mielestä, jotka eivät voineet kuulla musiikkia.

Lähde: DailyMail

Kilpailut

Uusimmat