Kymppilinjan Sami bändikaverin pahoinpitelystä: Harmittaa ihan älyttömästi

30.06.2010 14:00 -

Kymppilinja-yhtyeestä tuttu Janne Ordén pahoinpideltiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, ja sen seurauksena mieheltä murtuivat molemmat leukaluut. Miehen bändikaveri Sami Grönroos kertoi Voicelle, että keikat vedetään edelleen yhtä tiukasti kuin ennenkin, vaikka yksi varsinaisista jäsenistä joutuu pitämään keikkataukoa.

- Kyllä se nyt harmittaa, kun homma on kuumimmillaan. Onhan se nyt tosi harmillista, vähän kuin joku heittäisi hiekkaa silmiin tässä vaiheessa, Sami totesi.

Jannen on tarkoitus palata keikkalavoille parin viikon kuluttua, ja Sami totesikin, että Jannen tuntien mies palaa yleisön eteen heti kun mahdollista. Yhtye on ollut todella otettu ja kiitollinen kaikesta tuesta, mitä faneilta ja läheisiltä on tullut koskien Jannen pahoinpitelyä sekä miehen valitettavaa keikkataukoa.

- Janneahan ei henkilönä tai artistina voi korvata millään tasolla, mutta seuraaville keikoille saadaan kyllä yksi mies lisää kolmanneksi kunnes me saadaan Janne takaisin riveihin. Keikkojen vetämisessä ei tule olemaan mitään ongelmaa, eli meininki tulee olemaan todella kova kuten aina, Sami kertoi.

Kymppilinjalla on keikkoja parin seuraavan viikon aikana Lappeenrannassa, Turussa sekä Lahden Summer Upissa. Yhtye nähdään myös Pitkä kuuma kesä -ohjelmassa sunnuntaina 11. heinäkuuta. Kymppilinjalta kuullaan tietysti Suomen Virallinen Kesähitti Minä, ja silloin lavalle saadaan mukaan myös naiskauneutta.

- Meillähän on Mariska siellä vetämässä livenä meidän kanssa, ja toivotaan ja uskotaankin vahvasti, että Janne pääsee sinne mukaan.

Kymppilinjan albumi Valmistaudu olemaan väärässä ilmestyy elokuun alussa.

Kilpailut

Uusimmat