Huomasitko sinä nämä leffamokat?

07.07.2010 18:47 -

Leffamokia löytyy lähes jokaisesta elokuvasta. Uutuusleffoista Iron Man 2 sekä Twilight - Epäilys löytyy yhteensä peräti 54 virhettä.

Iron Man 2 -leffasta on löydetty ennätysmäärä leffamokia, peräti 45 kappaletta. Hittileffa Twilight - Epäilys ei sentään ole saanut niin hurjia lukuja. Uusimmassa vampyyrielokuvassa virheitä bongattiin yhdeksän kappaletta.

Marvelin sarjakuviin perustuvassa Iron Man 2 leffassa on niinkin räikeä moka kuin nimivirhe. Iron Man kutsuu War Machinea näyttelijän oikealla nimellä Don (Cheadle), vaikka hahmon nimi on James Rhodes.

Eräässä kohtauksessa Tony Stark lyö Whiplashia laukulla, jonka pitäisi olla ihan muualla autossa aiempiin tapahtumiin nähden.

Justin Hammerin syödessä jälkiruokaa sen päällä oleva kirsikka katoaa ja tulee taas jossain vaiheessa takaisin. Myös lusikkaa nähdään vaihtelevissa paikoissa.

Twilight - Epäilys -elokuvassa nähdään muun muassa virhe loppukohtauksessa. Edward näytetään auringossa ilman, että hän kimaltelee, vaikka pitäisi. Myös Seattlen levottomuuksista uutisoidessa kamerassa näkyy CNN live ja on yöaika, kuitenkin lähetystä seurataan päiväsaikaan Culleneilla.

Katso kaikki mokat Movie mistakes -sivustolta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat