Luulitko tietäväsi kaiken Star Warseista? Tässä 19 vähän tiedettyä nippelifaktaa

14.07.2010 13:24 -

George Lucasin kuusi elokuvaa käsittävä Star Wars -saaga on kerännyt puolelleen intohimoisia faneja, jotka ovat onkineet elokuvasta esiin kaiken mahdollisen tiedon. Ainakin melkein.

Asylum.com esittelee listaa, joka sisältää 19 nippelifaktaa, joista vain harva on ollut tietoinen. Kuka esimerkiksi on kuullut, että Jabba the Hut -hahmon liikuttamiseen tarvittiin kymmentä käsinukketaiteilijaa?

Harrison Fordin esittämän Han Solon rooliin halusivat myös muun muassa Nick Nolte, Christopher Walken ja Kurt Russell. Han Solon parhaan ystävän Chewbaccan esikuva sen sijaan on George Lucasin koira Indiana, jonka mukaan on nimetty toinen Lucasin sankari Indiana Jones.

Elokuvan kolmen jälkimmäisen osan pahista, Darth Vaderia, näyttelemään tarvittiin kolme ihmistä. James Earl Jones tarjosi tumman äänen, Nick Shaw kasvot ja David Prowse vartalon.

Katso loput faktat täältä (Asylum.com).

Sub TV esittää elokuvasarjan viimeisenä valmistuneen (mutta tapahtumien kronologiassa kolmannen) osan Star Wars Episodi III - Sithin kosto sunnuntaina 18.7. klo 21.

Kilpailut

Uusimmat