Äijäenergiaa ja nuorisodraamaa – tässä viikon ensi-illat

13.08.2010 09:05 - Eeva Rajala

Tänään ensi-iltansa saa kolme toisistaan täysin poikkeavaa elokuvaa. Kotimainen Sisko tahtoisin jäädä kertoo 15-vuotiaasta Emiliasta, joka tapaa kesäloman lopullansa 16-vuotiaan Siirin.

Emilia on oman perheensä vastuunkantaja. Siiri taas näyttää olevan kaikkea sitä mitä Emilia haluaisi olla: itsenäinen, rohkea ja vapaa. Emiliasta tuntuu, että jokin puuttuu hänen elämästään. Siirin kanssa Emilia uskaltaa ensimmäistä kertaa unohtaa velvollisuutensa ja olla vain nuori. Mutta asiat alkavat karata käsistä.

Elokuvatraileri: Filmtrailer.com

Toiminta-jännityselokuva The Expendables tuo yhteen lähes kaikki suuret toimintatähdet. Elokuvassa esiintyvät muun muassa Sylvester Stallone, Bruce Willis, Dolph Lundgren ja Arnold Schwarzenegger. Stallone esittää palkkasotilaiden ryhmän johtajaa. Ryhmä saa rutiinikeikalta kuulostavan komennuksen, joka menee kuitenkin mönkään.

Koko perheen komedia Kissat ja koirat: Katti Katalan kosto 3D jatkaa siitä, mihin vajaan kymmenen vuoden takainen elokuva Kuin kissat ja koirat jäi. Agentti Katti Katala on tehnyt suunnitelman, jonka tarkoituksena on panna koirat ruotuun. Originaaliversion ääninä kuullaan muun muassa Alec Baldwinia ja Bette Midleriä.

Kilpailut

Uusimmat