Irina menetti unelmalaukkunsa – kauppa veti pois myynnistä

25.08.2010 09:35 - Eeva Rajala

Laulajatar Irina kertoo menettäneensä maailman ihanimman laukun pari vuotta sitten. Marimekon laukku oli ollut täydellinen, mutta sitten Irina teki virheen.

- Unelmalaukkuni vähän niin kuin meni sivu suun. Ostin pari vuotta sitten Marimekolta ihanan, mustan laukun, missä tuntui että kaikki oli täydellisessä järjestyksessä. Sitten laukkuun tuli ihan pieni vika ja palautin sen. En saanut laukkua enää koskaan takaisin, koska koko laukku vedettiin pois markkinoilta.

Irina manaa, ettei olisi koskaan pitänyt palauttaa laukkua vaan yrittää korjata sitä vain itse. Nykyisessä suurkäytössä olevassa laukussaan Irinalla on myös paljon lokeroita, sillä naisen mukaan laukussa täytyy olla eri puoliskoja, mihin laittaa eri tärkeysasteen asioita, jotta löytyvät helposti.

Voicella on käynnissä Unelmalaukku-kilpailu, jossa voi voittaa arvokkaita merkkilaukkuja. Muista, että ilmoittautumisen nollataan päivän päätteeksi, joten kannattaa ilmoittautua uudestaan joka päivä. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Irina valmistautuu parhaillaan kokoelmalevynsä julkaisuun. Myöhemmin syksyllä käynnistyy myös konserttisalikiertue. Jos halajat konserttisalikiertueella, on sinulla mahdollisuus voittaa liput Irinan keikalla Voicen netistä. Osallistu kisaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat