Charlie Chaplinin sukulaiset saapuivat Suomeen ja etsivät Chaplin-baarin

01.09.2010 17:25 -

Etelä-afrikkalainen veljesduo Andrew ja Ben Chaplin muodostavat elektrohiphop-bändi Locnvillen. He ovat myös Charlie Chaplinin kaukaisia sukulaisia.

Miekkoset eivät juuri välitä mainostaa sukulaisuussuhdettaan yhteen maailman kuuluisimmista elokuvaohjaajista, mutta he ovat kuitenkin sen verran innostuneita omasta sukunimestään, että olivat eilen illalla lähteneet varta vasten käymään Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevassa Chaplin-baarissa.

- Isämme, joka matkustaa mukanamme oli huomannut baarin auton ikkunasta. Hänen aloitteestaan me lähdimme etsimään paikkaa. Näytimme passeja, että todella olemme Chaplineja, ja baarimikko antoi meille ilmaista juomaa, parikymppiset identtiset kaksoset Ben ja Andrew intoilevat.

Locnvillellä oli toki Suomeen muutakin asiaa kuin Chaplin-nimisen baarin etsintä. Andrew ja Ben promotoivat Sun In My Pocket -albumiaan, joka miesten kotimaassa Etelä-Afrikassa on käynyt jo albumilistan kärjessä. 20-vuotiaat muusikot ovat soittaneet pienestä pitäen. He pitävät hallussaan myös musiikin bisnespuolta.

- Oikeastaan sekä bisnes että musiikki kiinnostavat meitä molempia. Tykkäämme suunnitella erilaisia konsepteja, ja julkaisimme alun perin musiikkia oman Contraband-firmamme kautta. Kehittelimme myös "virtuaalisen cd:n", joka toimii internetissä, Ben kertoo.

Nuoret miehet kertovat, että Charlie Chaplin ei ole ainoa luova Chaplin. Benin ja Andrew'n mukaan lähes kaikki heidän sukulaisensa ovat jollain tavalla luovia. Sitä on suvussa.

Tutustu Locnvillen musiikkiin täällä (myspace.com).

Kilpailut

Uusimmat