Soittimensa kadottanut muusikko: Jos salarakkaille kustannetaan silikonit, niin miksei basistille bassoa?

07.09.2010 16:25 -

Kerroimme eilen Delay Trees -yhtyeen basisti Samista, joka etsii Facebook-kampanjan avulla varastettua bassoaan. Nyt miehellä on ehdotus bassoon liittyen.

Facebook-ryhmässä julkaisemassaan tiedotteessa Sami kertoo, ettei halua antaa henkilökohtaisia haastatteluja basson katoamiseen liittyen, koska ei ole etsimässä yhtyeelleen julkisuutta. Hän haluaa vain löytää bassonsa.

Mies on kuitenkin valmis tekemään poikkeuksen jos joku mediataho tai yritys hommaa hänelle uuden basson.

- Jos joku mediapulju innostuisi ajatuksesta, niin annan KOHUhaastattelun yksinoikeudella (en ole kiinnostunut antamaan muita haastatteluja kuin tämän yhden KOHU-sellaisen).

Mielenkiintoinen ajatus. Toistaiseksi basson etsintä ei ole tuottanut toivottua tulosta. Innokkaat nettietsivät ovat kuitenkin paikantaneet huuto.netistä alan234 tai Alan Robinson -nimisen miehen ilmoituksen, jonka jättämä sähköpostiosoite kuitenkin suljettiin myöhemmin.

Sami kirjoittaa, että jos hänen rakas Fender Jazz Bass 1975 -soittimensa löytyy sen jälkeen, kun mediataho tai yritys on luovuttanut hänelle uuden, mies myy lahjasoittimen huutokaupalla ja lahjoittaa saadut rahat lyhentämättömänä 4H-järjestölle.

Tutustu ja osallistu Samin bassonetsintään täällä (Facebook.com).

Kilpailut

Uusimmat