IS: Marco Bjurströmin mukaan Dancen katsojalukujen putoaminen ei ollut yllätys

24.09.2010 08:36 - Karoliina Kotala

Viime sunnuntaina starttasi MTV3:n hittiohjelma Tanssii tähtien kanssa, joka keräsi suomalaiset jälleen television ääreen. Dance-ohjelman juontaja Marco Bjurström ei kuitenkaan ole harmissaan jättämänsä menestyssarjan suosiosta.

Sunnuntaisin esitettävä Tanssii tähtien kanssa -ohjelma nähdään samaan kellonaikaan toisen kotimaisen tanssikisan Dancen kanssa, jonka tuomaristossa Marco Bjurström toimii. Dance ehti kerätä mukavan määrän tv-katsojia, kunnes Tanssii tähtien kanssa -sarjan ensimmäinen jakso haali sunnuntaina katsojat puolelleen. Tämän seurauksena Dancen katsojaluvut tippuivat puoleen.

- En voi vertailla niitä kahta, sehän olisi kuin vertailisin omia lapsiani. Ikävöin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuotantotiimiä, mutta hauskaa minulla on ollut Dancessakin. Unelmani olisi, että saisin olla mukana molemmissa tuotannoissa, Bjurström kommentoi Ilta-Sanomille.

Miehen mukaan Dancen katsojalukujen putoaminen ei tullut yllätyksenä, eikä tuotantotiimi ole huolissaan käänteestä.

- Ainahan se olisi mukavaa, jos saisimme lisää katsojia, mutta tiesimme, että Tanssii tähtien kanssa saa enemmän katsojia, eikä se haittaa ollenkaan, Bjurström kertoo lehdelle.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat