Kanavahaku päälle Turussa - Voice TV saapuu Turun antennitalouksiin

01.10.2010 07:23 - Eeva Rajala

Hiljattain allekirjoitetun jatkosopimuksen myötä The Voice TV ja TV Viisi alkavat näkyä tänään myös Turun alueen antennitalouksissa. Tähän asti kanavat ovat olleet vain kaapelitalouksien saatavilla.

TV Viisi ja Digita allekirjoittivat jatkosopimuksen maan päällisen digitaalisen televisioverkon lähetyspalvelusta vuoden 2016 loppuun saakka. Sopimuksen myös Voice TV ja TV Viisi näkyvät antenni-tv-verkossa perjantaista 1. lokakuuta alkaen, joten kanavahaku kannattaa suorittaa nyt. Molempien kanavien näkyvyysalue laajenee noin 150 000 antenni-tv-kotitaloudella laajasti Varsinais-Suomen alueella.

TV Viisi ja Voice TV ovat maksuttomia kanavia C-kanavanipussa ja löytyvät kanavapaikalta 10. TV Viisi lähettää ohjelmaa joka päivä klo 18.00 - 01.00 ja muun ajan voi seurata Voice TV:n lähetyksiä.

- On hienoa, että saamme vihdoinkin näyttää kaikille Turun alueen ihmisille Voicen musiikkipainotteista viihdesisältöä. Ajoitus on muutenkin hyvä, sillä lokakuusta alkaen ohjelmakarttamme täydentyy uusilla The Voice Live -ohjelmilla, POP-ohjelman uusilla jaksoilla sekä Niina Heralan juontamasta ja tuottamasta Muotiviikko-ohjelmasarjasta, SBS Media sisältöjohtaja Jussi Suvanto kertoo.

TV Viisi puolestaan tarjoaa katsojille elokuvia, sarjoja ja viihdettä joka ilta. TV Viiden ohjelmia seuraa jo lähes 2 000 000 katsojaa viikossa ja se on Suomen viidenneksi suurin tv-kanava. TV Viideltä tulee tänään muun muassa John Travoltan elokuva Lucky Numbers - kaikki pelissä, lauantaina Kevin Costnerin tähdittämä Tin Cup sekä sunnuntaina Kuka viritti ansan, Roger Rabbit?

Kilpailut

Uusimmat