Laila Snellman saapui Muotiviikolle etsimään uusia mallilupauksia

01.10.2010 21:56 - Karoliina Kotala

MAllitoimisto Paparazzin perustaja ja toimitusjohtaja Laila Snellman saapui Voicen Muotiviikolle perjantaina bongaamaan Muotiviikko-vieraiden joukosta mahdollisia mallimaailman uusia nimiä listoilleen.

Snellman kertoo Muotiviikon mallisaldon olleen erittäin hyvä. Kuluneen kolmen illan aikana Paparazzin työntekijät ovat löytäneet viisi potentiaalista nuorta mallia. Kriteerit malliksi ovat Snellmanin mukaan kuitenkin tiukat.

- Pituus, pituus, pituus, se on tärkein ja tietysti kokonaisuus. Bongaamme jo kaukaa kauniin luuston, se on myös tärkeä, Snellman kuvailee.

Huomioitava kriteeri uudella mallilla Snellmanin mukaan on myös innokkuus ja oikea asenne. Toisinaan uusia tyttöjä joutuu jopa laittamaan ilmaisukursseille, joilla pyritään antamaan itsevarmuutta. Toisinaan mallilla itselläänkään ei riitä halua malliksia ja supermallin urasta haaveileekin tyttöä enemmän vaikkapa tämän innokas äiti.

- Paparazzi on ollut pystyssä jo lähemmäs 30 vuotta. Kaikenlaista on nähty, naureskeli Snellman.

Snellman kertoo myös löytävänsä potentiaalisia malleja toisinaan mitä erikoisimmista paikoista.

- Olen bongannut tyttöjä muun muassa lentokentältä ja Linnanmäen jäätelökioskin jonosta. Toisinaan saatan nähdä kauniin tytön vaikkapa autoa ajaessani ja joudun ajamaan yksisuuntaisia väärään suuntaan saadakseni tytön kiinni, naureskeli Snellman.

Voicen Muotiviikon viimeinen ilta pyörähtää käyntiin lauantaina, jolloin paikan päällä on myös Paparazzi. Mallin urasta kiinnostuneet Muotiviikko-vieraat voivatkin ilmoittautua Paparazzin pisteelle illan aikana.

Lisätietoa Muotiviikosta ja sen ohjelmasta löydät täältä.

Valokuvia Muotiviikosta löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat