IL: Suomalaissarjan eräopas paljastui huijariksi?

05.10.2010 09:00 - Karoliina Kotala

Tällä viikolla MTV3 MAXilla alkaa eräilyohjelma Luonnon lait, jonka juontajana ja eräoppaana toimii Markus Vuorinen. Vuorisen taustoista on kuitenkin paljastumassa jotain muuta, kuin mitä mies itse on kertonut.

MTV3: n mukaan Vuorinen on toiminut 15 vuotta ääri- ja poikkeusolojen selviytymis-, jäljitys- ja turvallisuuskouluttajana. Mies kertoo itse myös läpikäyneensä Yhdysvaltain armeijan kovimman luokan SERE-selviytymiskoulutuksen Alaskassa. Lisäksi Vuorinen kertoo työskennelleensä muun muassa Afrikassa ja Lähi-Idässä.

Iltalehden tietojen mukaan miehellä ei kuitenkaan ole ollut kuin yhden vuoden väliaikainen ulkomaanpassi vuosina 2002-2003, joten työskentely ulkomailla kuulostaa epätodennäköiseltä. Vuorinen ajaa Luonnon lait -ohjelmassa myös autoa, vaikka ajokorttia mies ei omistakaan menetettyään sen jo vuonna 1992. Lisäksi Vuorista odottaa syyte naisystävänsä pahoinpitelystä, joka ei ole miehelle myöskään ensimmäinen.

- Vietimme hänen kanssaan vuorokausikaupalla erämaassa ja sillä perusteella, mitä näimme hänen tekevän ja kuulimme kertovan, meillä ei ollut pienintäkään epäilystä, etteikö hänellä olisi ammattitaitoa, ohjelmasta vastaavan tuotantoyhtiö Säihkyn toimitusjohtaja Ilkka Laevuo puolustaa Vuorista.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat