Facebookista kertovan elokuvan tähdet: Emme käy Facebookissa

19.10.2010 13:50 - Eeva Rajala

Facebookin luojasta Mark Zuckerbergista kertoi The Social Network -elokuva saa ensi-iltansa perjantaina. Voice tapasi elokuvan tähdet, jotka hieman yllättäen eivät lähes lainkaan käytä kyseistä palvelua.

Itse Mark Zuckerbergiä elokuvassa esittävä nörttiroolien taitaja Jesse Eisenberg kertoo, että esimerkiksi näyttelijät haluavat vaalia omaa yksityiselämää ja pysyvät sen takia pois Facebookista.

- Kun on julkisuudessa ja elokuvatähtenä, niin sitä haluaa vaalia omaa yksityiselämää. Eli kun olemme kotona, emmekä haastatteluissa, niin emme kenties halua mennä nettiin puhumaan itsestämme pitkän päivän päätteeksi, Eisenberg toteaa Voicelle.

Muusikko-näyttelijä Justin Timberlake on kiireinen mies. Se on myös yksi syy, miksi hän ei vietä aikaansa Facebookissa.

- En käytä sitä henkilökohtaiseen tarpeeseen. Suurin syy siihen on, ettei minulla ole yksinkertaisesti aikaa siihen, elokuvassa näyttelevä Justin Timberlake kertoo Voicelle.

Uudeksi Spider Maniksi kesällä valittu Andrew Garfield kertoo käyttävänsä Facebookia, mutta vain hyvin vähän.

- Käytän sitä vain niiden henkilöiden kanssa viestittelyyn, joita en muuten saisi koskaan kiinni. Muuten en näe sitä tarpeellisena itselleni, mutta ymmärrän miten se ihmisiä kiehtoo ja miksi se on niin koukuttava, Garfield kommentoi.

Voice tapasi Eisenbergin, Timberlaken ja Garfieldin Meksikossa. Miesten haastattelu nähdään VoiceTV:n Heräämön lähetyksessä tulevana maanantaina.

Kilpailut

Uusimmat