Suomalaislaulajatar suivaantuu homoasenteista: Mikä sitä Päivi Räsästä rapsuttaa?

21.10.2010 16:25 -

Juuri suomenkielisen soolodebyyttinsä julkaissut Jonna Geagea kertoi Voicelle mitä mieltä hän on parhaillaan vellovasta TV2:n Homoilta-ohjelman nostamasta keskustelusta.

Jonna Geagean mukaan hän on usein joutunut sanaharkkoihin puolustaessaan homojen oikeuksia. Naisen mukaan seksuaalisuus ja eläinten oikeudet ovat aiheita, jotka saavat hänet helposti tulistumaan. Geagean mukaan hänestä on käsittämätöntä miksi ihmiset eivät voi olla onnellisia sellaisena kuin ovat ja kirkon homoasenteet saavat hänet käymään kierroksilla.

-Mikä oikeesti rapsuttaa sitä Päivi Räsästä? Minä en voi käsittää. Onko hänen oma elämänsä jotenkin tylsää tai huonoa? Ammattinsa puolesta hän hoitaa meidän asioita, mutta eikö jotenkin olisi tärkeää, että ihmiset olisivat onnellisia, Geagea tykitti.

Homoillan jälkeen kirkosta on eronnut jo yli 30 000 ihmistä. Geagea ei itse kuulu kirkkoon, mutta hänestä kirkkoa ei tarvita.

-Kirkko ei tarkoita uskoa. Uskon Jumalaan kyllä, mutten tarvitse kirkkoa uskoakseni. Usko on minun ja Jumalan välinen asia. En tarvitse kirkkoa siihen välityspalkkioita ottamaan, Geagea summasi.

Kilpailut

Uusimmat