Dingo-tähti hyppää tosi-tv:n maailmaan: Verta, hikeä ja kyyneleitä

29.10.2010 16:59 -

Kevään jännittävin tosi-tv-ohjelma nähdään MTV3-kanavalla tammikussa. Linnan tähdet -sarja kokoaa yhteen kuusi tunnettua suomalaista, jotka asuvat viikon yhdessä espanjalaisessa linnassa.

Pertti "Nipa" Neumann kertoi Voicelle, että linnassa laulettiin Dingon kappaleita ja koettiin tunteita laidasta laitaan.

- Siellä tapahtui ihan laidasta laitaan. Välillä koettiin uskomattomiakin tilanteita, kun ihmiset päästivät jopa tällaisia sivupersoonia itsestään ulos. Jos oli itkua, niin oli myös verta, hikeä ja kyyneleitä sananmukaisesti. Kaikkea tullaan näkemään, Neumann kertoi.

Neumannin mukaan kaikista asukkaista tuli miehelle läheisiä, mutta eniten yhteistä löytyi laulaja Arja Saijonmaan kanssa.

- Me löydettiin aika paljon tällaisia yhteisiä musiikillisia ambitioita. Arjan kanssa nähdään seuraavaksi lauantaina vähän niinkuin ammatillisissa merkeissä, Neumann kuvaili.

Mies ylistää ohjelmaa huippuluokan kokemukseksi, johon olisi ollut syntiä olla lähtemättä mukaan.

- Jumankauta jos mä en olis lähtenyt tähän niin se olisi ollut yksi mun elämän suurimmista virheistä. Mä tajusin sen hetimiten että suuri synti olisi ollut lähtemättä mukaan, Neumann ylistää.

Linnan tähdet -sarjassa nähdään mitä tapahtuu, kun Pertti "Nipa" Neumann, Danny, Anna-Leena Härkönen, Arja Saijonmaa, Anu Sinisalo sekä Juha Veijonen majoitetaan viikoksi saman katon alle. Kuvausympäristönä toimii ylellinen linna Espanjan Kataloniassa. Sarja nähdään MTV3-kanavalla 24. tammikuuta alkaen.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat