Rollari-legenda ei muistellut hyvällä negatiivista kritiikkiä - löi toimittajaa turpaan

11.11.2010 16:24 -

The Rolling Stones -yhtyeen kitaristi Keith Richards ei ollut mielissään negatiivisesta arvostelusta ja kohdisti raivonsa rokkaria haastatelleeseen toimittajaan.

Ruotsalainen toimittaja Markus Larsson pääsi haastattelemaan Richrarsia Pariisiin. Tilanne muuttui kuitenkin vakavaksi rokkarin tajutessa, että sama toimittaja oli kritisoinut bändin keikkaa Ruotsin Göteborgissa vuonna 2007. Larsson oli muun muassa kuvaillut bändin jäseniä amatööreiksi ja antanut esiintymisen arvosanaksi kaksi tähteä.

Aftonbladet-lehden mukaan haastattelu päättyi, kun rokkari alkoi uhkailemaan toimittajaa ja löi tätä päähän. Richards oli uhkaillut toimittajaa muun muassa sanomalla:

- Saat olla iloinen, jos pääset täältä elävänä pois.

Hyökkäyksen kohteeksi joutunut Larsson koki omien sanojensa mukaan tilanteessa kauhunsekaisia tunteita.

- Rokkarin mieliala muuttui hyvin nopeasti. Hänen silmänsä mustenivat ja hän oli täysin raivon vallassa. Richards nousi ja pyysi että sammuttaisimme valot ja sopisimme erimielisyyden siltä istumalta. Olin ensin hieman yllättynyt, mutta sitten tajusin että hän oli tosissaan ja halusin vain äkkiä ulos sieltä, Larsson kuvaili.

Keith Richards tunnetaan pahamaineisesta rokkarielämästään. Kitaristi on muun muassa vaatinut toimittajaa esittämään julkisen anteeksipyynnön tämän antaman kritiikin vuoksi.

Ruotsin journalistiliiton edustaja on kommentoinut Aftonbladetille, että asiasta ilmoitetaan poliisille.

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat