IS: Ovatko Miljonääriäidit huijausta? Tässä totuus päähenkilöistä

12.11.2010 08:16 - Karoliina Kotala

Ohjelman tuottaja Joonas Hytönen on hermostunut väitteistä, joiden mukaan Miljonääriäidit-ohjelma olisi huijausta.

Kiistellyn ohjelman ensijaksosta alkaen keskustelupalstoilla on keskusteltu ohjelman ja päähenkilöiden aitoudesta. Lisää hämmennystä aiheutti Suomalainen Espanjassa -lehti, jonka kirjoituksen mukaan koko tosi-tv-sarja on naiskaksikon itsensä kustantama.

- Tuollaisen täysin asenteellisen ja yksipuolisen lähteen käyttäminen on surkuhupaisaa ja törkeää. Lähde kantaa selvästi kaunaa näille naisille, ja lähteen on tarkoitus leimata Maria ja Nina julkkispyrkyreiksi, Hytönen kertoo Ilta-Sanomille.

Miehen mukaan naiset saavat ohjelmasta normaalin kuvauspalkkion ja vaikka kuvauspaikat on suunniteltu, on kaikki muu aitoa.

- Kaikki, mitä on näytetty, on todellista, eikä niissä kohtauksissa ole mitään feikkiä. Tuotantobudjetissa ei olisi ollut varaa maksaa talojen ja autojen vuokria, Hytönen vakuuttaa lehdelle.

Tuottajan mukaan naiset lähtivät ohjelman tekoon tuotantoyhtiön aloitteesta.

- Nämä naiset ovat saaneet ohjelmasta sen verran kuraa niskaan, etteivät he varmasti lähtisi itse maksamaan tästä, Hytönen napauttaa lehdelle.

Mijonääriäidit-sarjaa on voinut seurata Liv-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.00. Sarja esitettiin ensimmäisen kerran 22. syyskuuta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat