Jussi 69 hyppäsi ravintolabisnekseen: Osaan bilettää ja järkätä bileet

12.11.2010 18:03 -

The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi 69 on tehnyt uuden aluevaltauksen. Mies kertoi Voicelle lähteneensä hiljattain mukaan ravintolabisnekseen.

Jussi on innoissaan saatuaan mahdollisuuden osallistua helsinkiläisen rokkibaari Bar Bäkkärin toimintaan. Miehen mukaan alasta hänellä ei ole aiempaa kokemusta, mutta tietoa aiheen tiimoilta löytyy sitäkin enemmän.

- En ole koskaan mitään ravintolabisneksestä tiennyt, mutta tiedän millaisia rokkibaarien pitää olla. Olen käynyt joka ikisessä rokkibaarissa Tokiosta Hollywoodiin ja Moskovasta Meksikoon. Tiedän mikä baari toimii, osaan bilettää ja järkätä bileet.

Myös bänditoiminnan puitteissa Jussilla riittää kiirettä. The 69 Eyes palasi juuri Etelä-Amerikan kiertueelta ja yhtye aloitti viime viikonloppuna joulukuun loppupuolelle kestävän akustisen kiertueen.

- Akustisesti päästään kaupunkeihin, mihin ehkä muuten ei päästäisi koko arsenaalilla. Soitetaan erilaisia versioita meidän biiseistä, paljon hyviä covereita - joka ilta erilaisia yllätyksiä. Moni on ollut vähän ihmeissään, miten The 69 Eyes voi tehdä tällaista, mutta palaute on ollut todella positiivista.

Kilpailut

Uusimmat