Antti Tuisku oppi kiireessä uuden elämäntyylin

17.11.2010 10:08 -

Tänä syksynä Tuiskua viedään. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ja Kaunis kaaos -levyn myötä kiirettä riittää niin paljon, että kaikki mahdollinen uni tulee tarpeeseen.

Voice tapasi Tuiskun Hyökyaalto-videon kuvauksista. Edellisenä iltana herra oli esiintynyt Helsingissä Radiogaalassa, ja heti aamulla alkoivat videon kuvaukset.

- Tässä kestää noin 12 tuntia, ja sen jälkeen mä lähden keikalle Riihimäelle, Tuisku kertoo.

Videon kuvauksiakin piti siirtää sellaiselle päivälle, että Tuiskulla oli mahdollisimman vähän muita menoja. Välttämättömyys on kuitenkin opettanut jo aiemmin kovaan työtahtiin tottuneelle uusia tapoja.

- Tänä syksynä mä olen ruvennut ottamaan nokosia. Aiemmin en siihen pystynyt, mut tällä nykyisellä työtahdilla pitää päästä nukkumaan yhdeksän tuntia vuorokaudessa, joten nukun aina kun siihen on mahdollisuus. Eilen mulla oli iltapäivällä kolme tuntia aikaa, ja nukuin todella sikeästi koko sen ajan korvatulppien ja silmälappujen avulla, Tuisku kertoo.

Antti ja hänen parinsa Ansku ovat kolmen parhaan tanssiparin joukossa tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Viime kuussa ilmestynyt Kaunis kaaos on myynyt kultaa.

Kilpailut

Uusimmat