Harry Potter -näyttelijätär hämmentyi: Minua dubbaa poika!

18.11.2010 08:27 - Eeva Rajala

Harry Potter -elokuvissa esiintyvä nuori näyttelijätär Evanna Lynch on hämillään. Hän kuuli taannoin, että häntä dubbaa joko ranskaksi tai espanjaksi puhutuissa Potter-elokuvissa poika.

- Joku kertoi, että rooliani dubbaa ranskaksi tai espanjaksi poika, mitä en ollut uskoa. Minulla on melko korkea ääni ja hyvin tyttömäinen. Ajattelin, että poikaparka, Evanna kertoi Voicelle.

Evanna Lynch esittää Potter-elokuvissa Harryn koulukaveria Luna Lovekivaa. Suomennettu nimi on alkuperäiseltä muodoltaan Luna Lovegood. Evannan mukaan hänen roolihenkilönsä nimi kuulostaa suomeksikin hyvältä.

- Kuulostaa hienolta. Pidän hänen nimestään muutenkin. Se on menevä. Olen kyllä kuullut outojakin nimimuunnoksia. Minusta on outoa, että myös nimet käännetään.
Nimi on aina nimi, Evanna pohtii.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 1 sai ensi-iltansa eilen. Suomessa itse asiassa vietettiin maailman ensi-iltaa, sillä elokuva tulee esimerkiksi Britanniassa ensi-iltaan vasta perjantaina. Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2 -elokuva saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden heinäkuussa.

Tänään saapuu kauppoihin myös Harry Potter ant the Deathly Hallows Part 1 -videopeli. Niin pelaajat kuin elokuvan katsojat joutuvat keskelle seikkailua, joka tapahtuu täysin turvallisen Tylypahkan ulkopuolella.

Kilpailut

Uusimmat