Kännykkäpelihitti Angry Birdsista jouluversio!

24.11.2010 15:20 -

Menestyksekkään Halloween-version viime kuun lopulla julkaissut Rovio Mobile aikoo seuraavaksi pukata markkinoille hittipelin jouluversion.

Jouluversio muuttui juoruista todeksi, kun yhtiö päivitti Facebookiinsa ja Twitteriinsä profiilikuvaksi tutun Angry Birds -linnun tonttulakki päässään. Myös yrityksen Twitter-profiilissa vastaillaan kyselijöille, että jouluhauskaa on tulossa.

Joulukuun 11. päiväksi yritys järjestää faniensa voimin niin sanottua flash mob -tapahtumaa, jossa ihmiset ennaltasovittuna aikana kokoontuvat esimerkiksi tanssimaan, pysähtyvät tai tekevät muuta katukuvassa huomiota herättävää.

MTV3.fi julkaisi pelistä myös ruutukaappauskuvan. MTV3:n sivujen mukaan joulupeli julkaistaan jo ennen joulukuun alkua. Monet ulkomaiset sivustot veikkailevat, että julkaisupäivä osuisi yksiin joulukuun yhdennentoista Angry Birds Dayn kanssa.

Mobiilipelien ennätyksiä rikkonutta Angry Birdsiä on ladattu yli 30 miljoonaa kertaa, ja sen faneiksi ovat tunnustautuneet muun muassa Conan O'Brien ja Ison-Britannian pääministeri David Cameron.

Lähde: Rovion Twitter-profiili. Kuvankaappauksen näet täältä (mtv3.fi).

Kilpailut

Uusimmat