Matkailuammattilainen kertoo: Tämä on seuraava hittilomakohde

25.11.2010 12:43 -

Matkailulehti Mondon päätoimittaja Heikki Valkama kertoi Voicelle uusimmista matkailutrendeistä. Finnairin uusi lentoyhteys vie tulevaisuudessa suomalaisia Singaporeen.

- Thaimaa on jatkuva klassikko. Sen suosio ei tunnu hiipuvan mihinkään. Myös Kanaria pysyy suosittuna, mutta Thaimaa on tullut rinnalle, Valkama kertoo.

Valkama muistuttaa, että uusien kohteiden on hyvin vaikea saavuttaa yhtä suurta suosiota suomalaisten keskuudessa, kuin Thaimaan tai Kanarian saarten. Finnairin keväällä avautuva lentoyhteys Singaporeen kuitenkin helpottaa suomalaisten matkoja muualle Aasiaan.

- Se tarkoittaa sitä, että Filippiinit, Indonesia ja Malesia, nämä kaikki kohteethan ovat ihan siinä nurkilla, niin onkin helpompi löytää sellaisia kohteita, joissa on hyvät turistipalvelut, mutta ei samanlaisia massoja mitä on Thaimaassa, Valkama kertoo.

Lentoyhteys Singaporeen tekee unelman omasta paratiisisaaresta entistä helpomman saavuttaa.

- Jos haluaa ihan oman paratiisisaaren, niin se on ihan mahdollista kohta todella helposti, Valkama kertoo.

Thaimaan ja Kanarian saarten lisäksi suomalaisten suosiossa ovat kautta aikojen olleet Kreikan saaret sekä Turkki. Valkama kertoo, että niiden suosio pysyy tulevaisuudessakin korkeana.

Suosittelemme

Uusimmat