Maailmankuulun tyttöbändin kuva maksullista naisseuraa välittävän firman mainoksessa

03.12.2010 10:28 - Karoliina Kotala

Venäläinen naisseuraa välittävä yritys päätti mainostaa toimintaansa tunnetun brittityttöbändin valokuvalla. Käry kävi nopeasti, mutta yrityksen onneksi bändi suhtautui asiaan huumorilla.

Babylon Moscow Escort Agency -niminen yritys nappasi toimintansa mainoskuvaksi brittiläisen Girls Aloud -yhtyeen vuosia vanhan valokuvan. Kyseisessä kuvassa supersuositun tyttöbändin jäsenet Sarah Harding, Cheryl Cole, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh poseeraavat vähissä vaatteissa mainostaen "ystävällisten ja sivistyneiden tyttöjen odottavan soittoasi".

Vaikka kuva on jopa kuusi vuotta vanha, ei yritys pyytänyt lupaa kuvan käyttöön. Tämän vuoksi tyttöbändillä olisikin mahdollista haastaa firma oikeuteen, mutta yhtyeen jäsenet ovat suhtautuneet asiaan huumorilla. Naisten mukaan tapaus on enemmänkin huvittava kuin huolestuttava.

Girls Aloud on yksi menestyneimmistä tyttöbändeistä Briteissä ja se koottiin vuonna 2002 Popstars-televisiosarjan toisella tuotantokaudella. Yhtye muistetaan muun muassa hitistä Sound Of The Underground.

Lähde: DailyTelegraph

Kilpailut

Uusimmat