Brittinainen soitti hätänumeroon 'varastetun' lumiukon takia

03.12.2010 19:50 -

Brittinainen päätti soittaa hätänumeroon pihaltaan kadonneen lumiukon takia. Nainen uskoi tarvitsevansa virkavallan apua, sillä hän oli laittanut lumiukon silmiksi punnan kolikot ja käsiksi teelusikat.

Brittinaisen mielestä hän oli joutunut varkauden kohteeksi, kun lumiukko oli kadonnut hänen pihaltaan. Nainen päätti soittaa hätänumeroon tapauksen vuoksi.

- En ollut tarkkaillut häntä viiteen tuntiin, mutta kun menin ulos tupakalle, hän oli poissa, nainen kertoi puhelussaan.

Virkailijan tiedusteli naiselta kenet hän oli kadottanut. Hän sai kuitenkin naiselta tyrmistyttävän vastauksen, kun tämä kertoi olleensa huolissaan kadonneesta lumiukosta. Paikallinen poliisipäällikkö Simon Black tuomitsi tapauksen täysin vastuuttomana tekona.

- Tämä puhelu olisi voinut maksaa jonkun hengen, sillä linjoille olisi voinut tulla oikea hätäpuhelu. Olemme selittäneet kyseiselle naiselle millainen on oikea hätäpuhelu, sillä hänen puhelunsa ei todellakaan ollut sellainen. Nainen oli huolissaan lumiukosta sen kolikkosilmien ja lusikkakäsien takia, Black kuvaili.

Lähde: Telegraph

Kilpailut

Uusimmat