Youtube-video leimasi bussikuskin lumiukon murhaajaksi - mies irtisanoutui

16.12.2010 17:44 -

Amerikkalainen bussikuski otti lumiukon rikkomisen raskaasti, sillä kuljettaja irtisanoutui työtehtävistään heti sen jälkeen, kun hänen esimiehensä olivat nähneet YouTube-videon, jossa mies ajaa bussilla lumiukon päälle.

Illinoisin osavaltiossa työskentelevä bussikuski erosi välittömästi työtehtävistään, kun YouTubessa levisi 'Hullu bussikuski murhasi lumiukon' -niminen video, jossa
mies ajaa keskelle tietä rakennetun lumiukon päälle.

MTD-bussiyhtiön puhemiehen Jan Kijowskin mukaan bussikuskin esimiehet olivat nähneet videon, jonka jälkeen työntekijä oli irtisanoutunut. Kijowskin mielestä bussikuski ei ollut esittänyt yhtäkään hyvää selitystä käytökselleen.

- Yritämme käyttää tällaisia tapauksia opetustilanteina muistuttaaksemme kuljettajia siitä, kuinka tehdä turvallisia ja hyviä ratkaisuja, Kijowski kuvailee.

Video on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa kiistaa siitä, kumpi oli syyllinen tapaturmaan: bussikuski vai lumiukon rakentaja.

Kohua aiheuttanut video on kerännyt YouTubessa jo 60 000 katselukertaa ja tapaus poiki myös Facebook-ryhmän, jossa bussikuskille vaaditaan tämän työpaikkaa takaisin.

Lähde: Orange.co.uk

Kilpailut

Uusimmat