Haaveissa mallin ura? Suomen huippumalli haussa -juontaja antaa vinkkejä mallikokelaille

17.12.2010 14:42 -

Suomen huippumalli haussa -ohjelma nähdään jälleen ensi vuonna uuden tuotantokauden voimin. Ohjelman juontaja ja päätuomari Anne Kukkohovi kertoi Voicelle, miten nuoren malliksi haluavan naisen tulisi toimia toteuttaakseen urahaaveensa.

Anne Kukkohovi nähdään jälleen ensi vuonna Huippumalli haussa -ohjelman juontajana. Kukkohovilla on työn alla myös jokin liikuntaan liittyvä tv-projekti, josta nainen ei halunnut vielä paljastaa enempää. Nainen kertoi Voicelle Vitamin Water -juoman lanseeraustilaisuudessa, kuinka mallinurasta haaveilevan nuoren naisen tulisi toimia.

- Käytännössä se on hyvin pitkälti fysiikkaan perustuva ammatti. Ihan ensimmäiseksi kannattaa mennä käymään Helsingin mallitoimistoissa. He antavat siellä realistisen palautteen ja jos se on positiivista, niin sitten kannattaa antaa palaa vaan. Jos palaute ei ole positiivista, niin siinä tapauksessa kannattaa nauttia kauniista ulkonäöstä ja keksiä jotain muuta. Tämä on vain yksi ammatti muiden joukossa, Kukkohovi kiteyttää.

Naisen mukaan mallikokelas ei välttämättä sovellu alalle, vaikka perhetutut olisivatkin vakaasti sitä mieltä.

- Vaikka joku naapurinsetä, äiti tai joku muu kehuisi, niin ammattilainen tekee kuitenkin sen lopullisen päätöksen. Ammattilaisen arvio kannattaa aina kuunnella, Kukkohovi muistuttaa.

Nainen rohkaisee nuoria käymään mallitoimistossa, mutta muistuttaa ettei kielteisestä päätöksestä kannata lannistua. Kukkohovin mukaan mallikokelaan nuori ikä saattaa joskus vaikuttaa asiaan, sillä moni nainen on päässyt mallitoimiston listoille vasta toisella yrittämällä.

Kilpailut

Uusimmat